Spor

Manisa’nın Sultanları Aliağa’ya hazırlanıyor

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, ligin üçüncü haftasında deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup ettiği Aliağa Kuzey Spor Kulübü’nü 20 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da evinde ağırlayacak.

Son maçında Akhisar Belediyespor’u 3-2 skorla mağlup ederek başarı serisine yenisini ekleyen yeşil beyazlı ekip ara vermeden önümüzdeki maçın çalışmalarına başladı. Başantrenör Caner Doğançay yönetiminde gerçekleşen yoğun antrenmanlar, hücum ve savunma oyunları üzerine yapılan taktik uygulamalarının ardından manşet ve pas çalışmalarıyla son buluyor.

Takım kaptanı Sevinç Özgüler, “Lig başladığından bu yana çalışmalarımızı ilk günkü heyecan ve azimle sürdürüyoruz. Uyum içindeki çalışmalarımızın meyvelerini üst üste galibiyetlerle alıyoruz. Maç kazandıkça hedeflerimiz büyüyor. Bizlere bu fırsatı sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere teknik kadro, yöneticilerimiz ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 20 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Tarık Almış Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Aliağa Kuzey Spor Kulübü maçımızda taraftarlarımızın da desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu